ULTIMATE ICOON - R 1250 GS ULTIMATE EDITION

ULTIMATE ICOON - R 1250 GS ULTIMATE EDITION

Ze wachten op je. De onbegane paden. De plaatsen, mensen, ervaringen waar je naar verlangt.

De GS-erfenis heeft de afgelopen vier decennia een iconische weg afgelegd. Het is tijd dat jij deze vervolgt. Stil je honger naar ontdekkingen en neem je voorsprong met de R 1250 GS Ultimate Edition.

Het product van 100 jaar op het hoogtepunt van avontuur, motorsport en endurorijden. Het is de laatste stop in een stamboom van woestijnracers, arctische ontdekkingsreizigers en wereldzeilers. Dit is de Ultimate GS.
Ultimate Vakmanschap

De markante voorkant en de typische GS-flyline zijn onmiskenbaar. Maar het zijn de op maat gemaakte details van Option 719 en de limited BMW centenary-badges die dit tot een onmiskenbare verering van een icoon maken. Dit is snelheid, suprematie en veiligheid in een strakke Triple Black Finish, inclusief crashbars in limited black voor de meest gestroomlijnde lichaamstaal van de GS ooit.
Ultimate Vertrouwen

Het verbeterde led-lichtsysteem zorgt voor een onmiskenbaar uiterlijk met maximale zichtbaarheid. Je bent heer en meester op je terrein met de nieuwe getinte, verstelbare kuipruit en trillingsarme, aerodynamisch geoptimaliseerde spiegels. Met de comfort- en toerpakketten heb je eindeloos veel zin in avontuur, en met de optie voor het premium bagagesysteem laat je alle remmen los.
Ultimate Controle

Jij bepaalt hoe jouw ultieme avontuur eruitziet. Altijd heer en meester op de weg met superieure rijeigenschappen in zeven dynamische rijmodi. Voel de kracht van de klassieke boxermotor bij elke snelheid en in elk toerengebied, terwijl je je machine met een uitstekende dynamische motorrembesturing en uitgebreide, gepersonaliseerde uitrusting beheerst.


Galerij

Terug naar overzicht