SO MANY CRYSTAL-CLEAR REASONS

SO MANY CRYSTAL-CLEAR REASONS

...OM NU EEN AFSPRAAK TE MAKEN BIJ JE BMW MOTORRAD CONCESSIEHOUDER

Een afspraak maken bij ons loont sowieso de moeite, alleen al omdat hij je met de glimlach te woord staat. Maar nu heb je nóg extra redenen om contact op te nemen voor een onderhoud of een herstelling voor je BMW motorfiets.

BMW MOTORRAD ROAD ASSIST FOR LIFE

Zo geniet je nu van levenslange bijstand (BMW Motorrad Road Assist For Life) waarmee je in België en heel Europa 24/7 kan rekenen op professionele hulp bij pech of een ongeval. Indien nodig kan je zelfs gebruikmaken van een vervangwagen of betalen we je overnachtingskosten terug.BMW FLEECEDEKENTJE

Via deze link kan je je inschrijven om je exclusief BMW Motorrad fleecedekentje* te reserveren. Dan ligt dit op jou te wachten bij je BMW Motorrad Concessiehouder wanneer je langsgaat voor een onderhoud. Warme en zachte winteravonden gegarandeerd!


*enkel van toepassing bij het binnenbrengen van jouw motorfiets voor onderhoud of herstelling tussen 03/11/2020 en 28/02/2021.

KRISTALHELDERE VERLAAGDE PRIJZEN OP ORIGINELE BMW MOTORRAD ONDERDELEN

Rem bij je BMW Motorrad Concessiehouder voor onze permanent verlaagde prijzen op BMW Motorrad remblokken, remschijven en batterijen.

De remmen van je motorfiets zijn het belangrijkste element als het om veiligheid gaat. Ze moeten altijd in perfecte staat zijn. Het kan tenslotte een kwestie van millimeters of milliseconden zijn. En voor deze veiligheid hoef je bij BMW Motorrad niet per sé meer te betalen want we hebben de prijzen voor onze originele BMW Motorrad remblokken, remschijven permanent verlaagd! Check snel de prijs voor jouw model bij je concessiehouder.

En last but not least: ook onze batterijen zijn blijvend in prijs verlaagd.NU 20% KORTING OP BMW MOTORRAD BATTERIJLADERS

Laad je weer helemaal op voor de lente dankzij onze korting van 20% op originele BMW Motorrad batterijladers.Als motorrijder is er niets zo fijn als uitkijken naar de lente. Kriebelt het bij jou ook zodra de eerste zonnestralen verschijnen? Een goedwerkende batterij is essentieel om meteen te starten. Laat daarom ook je batterij controleren door je BMW Motorrad Concessiehouder. Tot 28 februari 2021 krijg je maar liefst 20% korting op originele BMW Motorrad batterijladers.

Heb je nog meer redenen nodig om langs te gaan?

PICK-UP & DELIVERYWINTERSTALLINGWINTERPOETSBEURT


Galerij

Terug naar overzicht