BMW Motorrad breidt RENT A RIDE verder uit

BMW Motorrad breidt RENT A RIDE verder uit

Makkelijk een motor huren in België en het buitenland

Europa's grootste platform voor motorverhuur, RENT A RIDE, blijft uitbreiden. Met RENT A RIDE biedt BMW Motorrad spontaan motorrijplezier via het verhuurplatform http://www.rentaride.com/. Op het platform met vrijwel nieuwe huurmotoren zijn de motoren individueel reserveerbaar. Het uitgebreid en internationaal aanbod kan ook direct via de BMW Motorrad Connected app worden gereserveerd. Eind dit jaar wordt de dienst ook beschikbaar in België.

Met momenteel 89 deelnemende verhuurpartners in zeven landen is www.rentaride.com het grootste motorverhuurplatform van Europa. Tegen het einde van het jaar wil BMW Motorrad het platform uitbreiden met meer dan 100 verhuurpartners in 12 landen. Door de consequente uitbreiding van de verhuurpartners en de deelnemende landen is het ambitieuze doel voor 2021 om wereldwijd marktleider te worden in dit segment van de motorverhuur.

Op www.rentaride.com kunnen geïnteresseerden met een paar klikken een vrijwel nieuwe BMW-motor en, indien nodig bijhorende rijdersuitrusting reserveren. Bijvoorbeeld om met vrienden een ritje te maken of om een motor mee te nemen voor een grondige testrit. De motoren worden grondig uitgelegd door de experts ter plaatse bij de BMW Motorrad partners en in een ontspannen sfeer overhandigd.

Het RENT A RIDE platform wordt voortdurend uitgebreid in de bestaande markten in Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk en Thailand. Later dit jaar zal RENT A RIDE ook beschikbaar zijn in de VS en vier andere Europese markten (Nederland, België, Zwitserland, Tsjechië). Tegen eind 2020 zal RENT A RIDE dus ook beschikbaar zijn in België.

Galerij

Terug naar overzicht