Nieuwsbrief Juni 2020

Nieuwsbrief Juni 2020

De voorbije weken zorgden de versoepelde coronamaatregelen in ons land er voor dat het motorseizoen dan toch nog van start kon gaan. Ook bij BM Center staan we terug klaar voor onze klanten, mits enkele veiligheidsmaatregelen. En nu het seizoen volop van start is, stellen we ook graag de promo's voor.

SUMMER DEALS
Waar beleef jij het meest plezier aan? Hou je van avontuurlijke ritten, of ben je meer een stadsmens? Maakt niet uit: asfalt of offroad, lange of korte ritten, racen of cruisen – jouw droommachine staat in onze showroom op jou te wachten!

>> ONTDEK ZE HIER <<

BIG SMILE DEALS
De warmste dagen van het jaar komen er aan. Wie nog snel de baan op wil met een nieuwe motor kan dat ook voordelig dankzij de Big Smile Deals, waarbij we een extra voordeel geven op onze stockmodellen. Momenteel hebben wij de C400X in promotie staan!

>> MEER INFO <<

CATCH OF THE SPRING

  • Jas Boulder: € 325,- BTWi
  • WaterProof Jeans: € 245,- BTWi
  • SneakersDry: € 175,- BTWi
  • Helm Street X – Night Black Matt: € 325,- BTWi

Actie geldig tot en met 30/06/2020 en zolang de voorraad strekt

>> ONTDEK HIER ALLE DETAILS <<

CREATE YOUR DREAM BIKE!
BMW R18
Ook ongeduldig aan het wachten om de nieuwe R18 in levende lijve te zien? Vanaf oktober zal hij in onze showroom staan! Voor wie al een voorproefje wil: op de BMW configurator kan je hem reeds samenstellen naar wens. Vraag gerust een offerte aan!


Eerder interesse in een recente occasie? Bekijk hier ons huidige aanbod.

WE ARE BACK !
MAAR ALLES IS NET IETS ANDERS
De voorbije weken zorgden de versoepelde coronamaatregelen in ons land er voor dat het motorseizoen dan toch nog van start kon gaan. Ook bij BM Center staan we terug klaar voor onze klanten. Onlangs een nieuwe of occasie motor komen ophalen? Kijk dan zeker even op onze Facebook pagina naar de afleveringsfoto’s!


NIEUWE PROCEDURE AFLEVERING
Omwille van Covid-19 is ook onze afleverprocedure aangepast. Social distancing zorgt er helaas voor dat sommige zaken moeilijker zijn om in persoon uit te leggen in de showroom. Daarom heeft BMW ons van filmpjes voorzien waarin u alles, veilig van thuis uit, nog even kan overlopen:


VEILIGHEIDSMAATREGELEN
Ook bij BM Center zijn wij bezorgd om ieders veiligheid. Daarom hebben wij onze showroom volledig “corona-proof” gemaakt. We houden rekening met de social-distancing regels, laten slechts een beperkt aantal klanten tegelijkertijd binnen, voorzien alcoholgel voor de handen en zorgen er voor dat onze kledij en motoren dagelijks ontsmet worden!

Bekijk hier al onze maatregelen
BANDENACTIE BRIDGESTONE
24 MAANDAN GARANTIE
Het zal je gebeuren: net nieuwe banden onder je motor en je rijdt lek. Of je beschadigt ze ongelukkig genoeg onherstelbaar. Dan ben je blij dat je voor Bridgestone hebt gekozen. Want alleen bij Bridgestone krijg je maar liefst 24 maanden lang gratis bandenpech garantie op nieuwe Bridgestone banden. Ook voor de banden van een nieuw te kopen motor, zelfs al zijn die van een ander merk!

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op bridgestone-simplyride.eu.

Sportieve groeten!
Het BM Center-Team


Galerij

Terug naar overzicht