Highlights 2020.

Highlights 2020.

Ben je enorm nieuwsgierig? Ben je erop gebrand om te weten wat het nieuwe jaar jou kan bieden? Dan zit je hier goed! Kijk met ons naar het jaar 2020 en laat je het spannendste motornieuws presenteren.

De nieuwe BMW S 1000 XR.

Zie je ook in elke bocht een nieuwe kick en op elk recht stuk slechts de aanloop naar de volgende bocht? En vooral: Kan je er nog niet genoeg van krijgen? Wacht dan maar op de S 1000 XR. Deze combineert zonder compromissen sportiviteit en performance op lange ritten. Zodat je ook dagenlang met veel plezier plat door de bocht kunt.

De nieuwe BMW F 900 XR.

De BMW F 900 XR biedt sportiviteit en performance op lange ritten en is ook perfect geschikt voor alledaagse ritjes. Het design is typisch XR: vol aanvalslust en met een werkelijk enorme drang naar voren. Door de typische XR ergonomie kan de bestuurder ontspannen rechtop zitten en worden ook langere ritten plezierig. Dankzij de uitgebreide uitrusting ben je zo voor korte ritjes net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad.

The new BMW F 900 R.

Dat is een echte Dynamic Roadster: puristisch en krachtig, altijd op zoek naar de volgende uitdaging. De F 900 R reageert nauwkeurig en direct op je rijcommando's Zo worden je gedachten in fracties van seconden omgezet in puur rijplezier.


Galerij

Terug naar overzicht